Д-р Камен Кожухаров: Няма липса на лекарства за онкоболни в Русе

0
В по-малки количества са единствено медикаментите за обезболяващата терапия
В по-малки количества са единствено медикаментите за обезболяващата терапия

В по-малки количества са единствено медикаментите за обезболяващата терапия

Това увери управителят на Комплексния онкологичен център д-р Камен Кожухаров, след като се появи информация, че в няколко града, сред които и Русе, няма необходимите количества противотуморни медикаменти, предаде КИС 13.

От лечебното заведение дори ще изпратят писмо до Министерството на здравеопазването, в което ще обяснят какъв е рискът в даден момент да се окаже че наистина липсват определени лекарства за онкоболни пациенти.

"Нямаме проблем да покриваме нуждата от противотуморни лекарства", успокои пациентите управителят на Комплексния онкологичен център в Русе д-р Камен Кожухаров. По думите му, в по-малки количества са единствено медикаментите за обезболяващата терапия.

На този етап не са постъпвали и сигнали от пациенти за липсата на определени противотуморни лекарства. Всички необходими медикаменти са налични в аптеката на Комплексния онкологичен център.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари