COVID-19: Вече няма област в зелената зона

3
Три нови области преминават в червената зона
Три нови области преминават в червената зона Снимка: bTV

Вече няма област в зелената зона

Три нови области преминават в червената зона по заболеваемост от коронавирус, предава bTV. Това е Габрово, София-област и Силистра. С това в червено са вече 8 области.

Нова област премина и в жълтата зона - Велико Търново. Вече няма област в зелената зона.

Общата заболеваемост за страната се покачва и днес е 248 на 100 000. Вчера бе 241.

Няма области с рекордна дневна заболеваемост за последните 14 дни.

Новите случаи на коронавирус у нас за изминалото денонощие са 822 при направени 2841 теста, показват данните от Единния информационен портал.

Положителни са 28,933% от направените тестове. Починали за последното денонощие няма, броят на жертвите на епидемията остава непроменен с 37 329.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    '''
    Пак пропаганда и измислици на нпо-тата на цру на сащ в България! Върви планът за изкуствено намаляване на населението на планетата, дело на изчадията от сащ и англия! Лъжа след лъжа и пропаганда! Не искат да се правят аутопсии, но задължават да ви инжектират експериментална течност, за която фирмата производител не носи никаква отговорност за последствията!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари