"Чисто" луд с 200 км/час по снега

0
Изпълненията на джигита са както в населено място, така и по междуградски участък, става ясно от крайпътните табели
Изпълненията на джигита са както в населено място, така и по междуградски участък, става ясно от крайпътните табели Видео: AlexBurdin

Шофьор постави рекорд в зимни условия, пързаляйки БМВ модел е 46 с 200 км в час на двупосочен път, покрит целия със сняг.

34-годишният водач прави изпълнението си през нощта, когато движението е по-слабо, а екстремното каране е заснето с камера и качено във Фейсбук и Ютюб, пише "Телеграф".

Само за няколко дни видеото е гледано от над 23 000 души и е една от най-коментираните теми в автофоруми и сайтове за коли.

Потребителите са разделени на две групи - едната смята, че шофьорът е велик пилот със смело сърце, докато другите са категорични, че това каране е лудост, която може да убие невинни участници в движението.

Цялото клипче е с дължина малко над 12 минути и се върти в мрежата от 4 януари. Изпълненията на джигита са както в населено място, така и по междуградски участък, става ясно от крайпътните табели.

Проверка показа, че шофьорът е един от първите шампиони по дрифт (контролирано пързаляне на автомобил) в България.

За изпълнението си той не може да бъде санкциониран от КАТ, тъй като скоростта не е засечена с радар, а клипчето в интернет не може да е доказателствено средство.

Източник: Телеграф
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари