Чичо Бойко води мама Цецка за ръчичка

1
Ние мечка ли избираме или президент?
Ние мечка ли избираме или президент? Снимка: btvnovinite.bg

Публикуваме част от коментарите гръмнали из социалните  мрежи днес след участието на Бойко Борисов и Цецка Цачева в студиото на БТВ.

Социалната мрежа се напълни с гневни коментари, след използвания от премиера груб език спрямо зрителските въпроси.

Публикуваме част от коментарите без редакторска намеса:

Северин Сабахи

Чичо Бойко води мама Цецка за ръчичка по тв студията. След предишното и участие в което Радев я размаза, Бойко не я пуска сама

Стоян Тодоров

Цецка не знае английски и не може да управлява автомобил, но можела да пее и да танцува.

Ние мечка ли избираме или президент? Б.Борисов, султан

Stoyan Tonchev

Много ниско ниво в btv, като в nova. Сервилно интервю с Боко и Цецка, баналности, празнословие и молебен да откликне Данговска за дебат в сряда.

Не мога да си обясня, толкова ли са посрани водещите в двете търговски телевизии и не се ли срамуват от себе си след това? Направете едно качествено интервю с въпроси бръснич, стиснете зъби и, ако ви уволнят, ще продължите в живота като победители. Ама шубето е голям страх, нали мишоци?

Georgi Drentchev

няма да подава оставка, айде бе!

Петър Ненков

Да живее свободата на словото. Не ни стига поотделно но сега и заедно се чучнали Бойко и мама Цеца като кучета в каруца в независимата частна национална телевизия БТВ.

Казват че сме на 113 място на света по свобода на словото. След като вчера не показа митинг на 100 000 хора, как не го е срам да се лигави пред хората ДНЕС. ГЬОН СУРАТЛЪК.

Виктор Иванов

...Мдааам... три пъти в рамките на 15 минути режисиран разговор - "...Нека обясня на зрителите...". И започва обяснение, банкянска интерпретация на разликата между президентска и парламентарна република, жестоки простотии, самия Борисов очевидно дава "обяснения" на някакви хора, които явно счита за идиоти. И, какво по дяволите е това "представяне" на Цецка, започващо с репликите "От доста години съм в политиката, не съм популист!", "Цецка ще бъде надпартийна, защото аз няма да й дам основания за дилема между ГЕРБ и държавата". Избухва емоционално при първият "зрителски" въпрос извън сценарият... ужас, това не е нормално...

Гася телевизора...

Maria Cappone  се чувства развеселена за опитите да предадат потентност.

Нелеп опит да я опишат самостоятелна! Опит за обяснение на глупавите грешки! Залепи се за грешката на Борисов! И сама доказа нелепостта на сценария им за самостоятелност!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари