Четиримата лидери ще ръководят парламентарната група на ПП-ДБ

2
Промените се налагат заради избора на академик Денков за премиер
Промените се налагат заради избора на академик Денков за премиер Снимка: Румяна Тонева, 24 часа

Промените се налагат заради избора на академик Денков за премиер

Четиримата лидери в коалиция ПП-ДБ ще поемат ръководството на парламентарната група. Това съобщи съпредседателят на ПП Кирил Петков, предава БНР. Промените се налагат заради избора за министър-председател на акад. Николай Денков, който ръководеше групата заедно с Атанас Атанасов от ДСБ.

Сега съпредседатели освен Атанасов и Кирил Петков ще бъдат Христо Иванов и Владислав Панев. Предложението, идващо от ПП, е обсъждано на заседанието на групата във вторник, но предстои да бъде гласувано окончателно преди да бъде внесено в деловодството на НС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари