Четири ТИР-а се удариха край Смядово

0
Движението е затруднено, създава се организация за обходен маршрут
Движението е затруднено, създава се организация за обходен маршрут Снимка: БНР / Радио Шумен

Пътна полиция организира обходни маршрути

Четири товарни автомобила са се ударили в катастрофа в близост до контролен горски пункт Цонкова барака край Смядово, съобщи говорителят на ОДМВР в Шумен Ася Йорданова.

Към този час огромни колони са се образували от двете страни на местопроизшествието – по пътя от и за Шумен и от другата страна през Ришкия проход. Единият от камионите е застанал напреки на пътя и изтеглянето му оттам ще отнеме време.

По данни на полицията няма загинали и тежко ранени. Шофьорът на единия от камионите е откаран за преглед в болницата в Шумен. Пътна полиция организира обходни маршрути, но на това място алтернативата за път от Северна за Южна България и обратно е само проходът Омуртаг – Котел и, евентуално, Обзорския проход по пътя Варна – Бургас.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари