Черна прокоба тегне над българските банкноти

12

Варненец разкри прокоба в българските банкноти. Според мистериозния човек тя носи нещастия и беди на страната ни. Той не си разкри лицето и остана скрит зад чадър, докато разказваше своята теория пред TV7. "Острие пронизва лъва на двадесетолевката. Копие като лък на цигулка е забито в сърцето на Алеко на 100-те лева. На гърба на петолевката има забулена бременна жена, а през гърлото й минава коса - като тази на смъртта. Отпред пък има човек с трънен венец. На 50-те лева е любимата на Пенчо Славейков - Мара Белчева, а се вижда как духът напуска тялото", сензационно показа човекът.

Автор на картината с бременната жена е художникът Иван Милев.

"Прободен лъв има и на Мадарския конник. Това е символ на победата над Византия", разказа пък своята версия проф. Николай Овчаров.

Пред "България без цензура" мъжът е разкрил своята самоличност, казва се Красимир Божев. Той разкрива още фатални подробности.

За банкнотата от 20 лева:

1. На лицевата част на банкнотата от 20 лева сме отбелязали масонското ръкостискане с палец отгоре, в чийто символ има забито копие.

2. Отново на лицевата част на банкнотата от 20 лева сме отбелязали три копия забити в ахилесовата пета на лъва, който е символът от герба на Република България.

3. На гърба на банкнотата от 20 лева имаме лъв и отново копие забито в гърба му!

4. Отново на гърба около центъра на банкнотата от 20 лева също има копие! Този път е забито във входа на Парламента ни. Храмът, където си пишат законите на държавата!

5. Още едно копие в надписа над Парламента и в надписа „СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА“

6. Отново на гърба на банкнотата от 20 лева в долния десен ъгъл има колело на живота с шест копия и символиката отново е негативна!

За банкнотата от 5 лева:

1. Тук имаме жена с типично българска носия. Тя привидно е бременна, защото дясната й ръка придържа корема в долната му част, а лявата й ръка го гали отгоре. Зад гърба й обаче се появяват пипала на октопод, които се опитват да я сграбчат.

2. Следващото, на което обръщаме внимание, е дясната фигура. Тя отново е бременна, без лице и изразява СМЪРТТА! Пред лицето й се появява СЪРП, който вероятно Ви е познат предмет от повечето филми на ужасите в момент на убийство.

3. Завършваме със символа долу! Той е характерен за ОПЕЛО и е символ на СМЪРТ!

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари