Черна магия? Ето ефикасни методи, с които да се избавим от нея!

0
Черна магия? Ето ефикасни методи, с които да се избавим от нея!

Наричат я черна магия, заклинание, проклятие, но това си е просто негативна енергия, насочена към нас с цел да ни вреди. Може да засегне отношенията ни с хората, здравето ни, късмета ни и води от съвсем дребни до доста сериозни проблеми.

Има начини сами да си помогнем, ако усетим, че някой ни е направил подобно нещо. Ако пък вие имате намерение да прибегнете до черна магия, то имайте предвид, че тя рано или късно ще се върне към вас или вашите наследници. Точно както бумеранга!

А ето и малко съвети как да се отървете от злонамерените енергийни влияния.

1. Молете се! Дори да не сте от най-вярващите, истината е, че молитвите пречистват. Поне 40 дни се молете всяка сутрин, най-добре с „Отче наш“. Няколко пъти месечно ходете на църква и палете свещичка за здраве.

2. Пийте по една лъжичка светена вода всяка сутрин, докато не усетите, че влиянието го няма. Хубаво е веднъж седмично с памучна кърпа, напоена със светена вода, да обтривате тялото от главата към петите.

3. Поръсете със сол всички ъгли в дома си. Запалете свещичка на входната врата и обиколете дома с нея по посока на часовниковата стрелка.

4. Вземете си вана с морска сол. Нищо друго! Запалете свещ и я оставете така, че да е пред погледа ви. Потопете се във водата и в продължение на няколко минути се взирайте в пламъка на свещта. След това затворете очите си и си представете как цялата тъмна енергия във вас се изтича във водата. По време на тази процедура можете да изпитате неприятно усещане, притеснение и дори страх, но е важно да на им се поддавате. Останете във ваната 10-15 мин. След това изплакнете тялото под душа. Като приключи всичко, задължително измийте добре ваната и я напръскайте със светена вода.

Източник: Beu.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари