Частично се възобновяват зелените коридори в УМБАЛ "Канев"

0
Имунизациите ще бъдат извършвани от 14.00 ч. до 18.00 ч. с ваксината на „Астра Зенека“
Имунизациите ще бъдат извършвани от 14.00 ч. до 18.00 ч. с ваксината на „Астра Зенека“

Частично се възобновява дейността на „зелените коридори“ в област Русе, това стана ясно от проведен разговор между изпълняващия длъжността областен управител Свилен Иванов и директора на Регионалната здравна инспекция д-р Маргарита Николова

 Възможност за ваксиниране срещу COVID-19 без предварително записване ще бъде предоставена на 31-и март и 1-и април в Университетска болница „Канев“. Имунизациите ще бъдат извършвани от 14.00 ч. до 18.00 ч. с ваксината на „Астра Зенека“.

До момента в областта са извършени 11604 имунизации, като повторна доза са получили 2342 лица, което означава, че при тях имунизационният процес е приключил. Само през вчерашния ден са поставени 257 ваксини.

Същевременно в Русе вече функционира и още една лаборатория за PCR изследвания. Тя се намира в УМБАЛ „Медика Русе“ и работното ѝ време за граждани е 08.00 ч. до 11.00 всеки ден. Освен срещу заплащане от понеделник до петък в посочените часове там ще се работи и с направления. Така лабораториите в Русе, където могат да се направят PCR тестове, вече станаха четири.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Обикновен работен ден на ВИК - Русе.
Бригадир се обръща към работниците:
- Засега копайте тук, а аз ще ида да проверя къде трябва...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари