Бус нацели стълб насред нива напът за Русе

8
Пострадали са 4 от общо 8-те пътници
Пострадали са 4 от общо 8-те пътници Снимка: Радио 999

Пристигащ от Република Турция микробус с молдовска регистрация е катастрофирал на главен път І-7 по пътя от ГКПП Лесово за Русе, пострадали са 4 от общо 8-те пътници.

Инцидентът е станал около 6:00 часа в петък, сигналът на телефон 112 е подаден от движещ се зад буса водач. Катастрофата е станала най-вероятно заради заспиване на водача, който буквално е прелетял през новото кръгово кръстовище и колата е налетяла на стоманен стълб от далекопровод средно напрежение, пише Монитор.

Една жена е със строшен крак, други две и мъж са с порезни и охлузни рани, те са прегледани и им е оказана медицинска помощ в ЦСМП-Ямбол, след което са отказали да бъдат хоспитализирани, уточниха от ямболската районна прокуратура. При направения оглед на местопроизшествието няма констатирана употреба на алкохол или опиати от страна на водача на буса.

Кръстовището е обозначено с вертикална сигнализация. Със знаци е указано, че в участъка се извършват ремонтни дейности, коментираха от КАТ-Пътна полиция, образувано е досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари