Бургас загуби Георги Панайотов

1
Емблематичният за града озвучител не можа да се пребори с коварно заболяване
Емблематичният за града озвучител не можа да се пребори с коварно заболяване Снимка: Черноморски фар

Емблематичният за града озвучител не можа да се пребори с коварно заболяване

Бургас загуби Георги Панайотов. Емблематичният за града озвучител не можа да се пребори с коварно заболяване. В подкрепа на Георги бяха организирани редица мероприятия, които да помогнат на семейството му при скъпоструващото лечение.

"Момчето с голямата усмивка, озвучителят в Културния дом на НХК, наш колега и приятел Георги Панайотов си е отишъл тази сутрин. Не мога да си представя, че вече няма да го виждаме на събития. Изключителен професионалист и човек, значима част от културен Бургас. Оставяш празнина и тъга, Гоше! Светъл полет, бургаско момче!", написа кметът на Бургас Димитър Николов във Фейсбук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари