Бургас е наводнен, на места затварят улици

0
Паднали са около 20-30 л/кв.м., но въпреки това голяма част от града остана на практика непроходим
Паднали са около 20-30 л/кв.м., но въпреки това голяма част от града остана на практика непроходим

Бургаската улица „Булаир“, както и нейната пресечна – ул. „Антим I” се наводни, покривът на мол „Галерия“ протече, а подземната улица в центъра е почти непроходима.

Обемът валежи не е твърде много, съобщават от своя страна синоптици. Над Бургас са паднали около 20-30 л/кв.м., но въпреки това голяма част от града остана на практика непроходим, съобщи Флагман.бг.

Ситуацията по ул. „Булари“ към 17:10 ч. е, че в двете платна са се събрали големи локви, дълбоки между 4 и 10 сантиметра, които правят преминаването на автомобили там на практика невъзможно. Пресечната – ул. „Антим I” в самия център на Бургас е в още по-тежко състояние. Там нивото на водата достига до 20-30 и на места дори до 40 см, достигайки до прозорците на някои от старите къщи там.

Подземната улица също се наводни, този път по-малко от предни дъждове, но въпреки това голяма част от шофьорите предпочетоха да не опитват късмета си, преминавайки по нея. 

Покривът на мол „Галерия“ е протекъл и на места във вътрешността на сградата, до преди минути са се изсипвали големи количества вода. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари