Бум на змии в градовете

0
Юнските валежи и юлски горещини изкараха влечугите
Юнските валежи и юлски горещини изкараха влечугите

Юнските валежи и юлски горещини изкараха влечугите

Бум на змиите в градовете се наблюдава през последните месеци, поради обилните валежи през юни и горещините през юли месец, предава БНТ.

От община Кресна излязоха с предупреждение към гражданите да бъдат бдителни за влечугите.

"Всеки се притеснява и страхува от среща със змия, но трябва да запазим самообладание и да отдръпнем. Смокът не трябва да се убива, защото три от разновидностите му са в защитената книга", каза кметът на Кресна. Според експерти високите температури и буйната растителност са причини за появата на влечугите.

Как да реагираме, ако видим змия, вижте повече тук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    споко бе
    мойте и двете кобри са си в къщи!
  • 2
    1
    Василесий
    Пълно е със змии. Помните случката със змията в голяма верига супермаркети в Русе, която се беше скрила в бананите. Сега пак същото. Особено да се внимава където се продават пъпеши. Змиите много обичат да се крият между ароматния плод и в него. Първо вземете една пръчка и ударете пъпеша. Ако има змия тя ще започне да съска и ще се покаже. Удряйте всички пъпеши докато намерите такъв без змия. После на кантара, бележка и на касата. Да живее Путин. Да живее Русия-непобедима и мощна. Не на змиите в пъпешите. Не на разни педита и транс гюрлюци.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари