bTV смени името на един от каналите си

0
bTV Lady става bTV Story
bTV Lady става bTV Story

bTV Lady става bTV Story

bTV смени името на един от каналите си - Би Ти Ви Лейди (Btv Lady) вече ще се казва Би Ти Ви Стори, съобщиха от медията.

Новият канал ще акцентира върху истории и сюжети на популярни сериали от целия свят и филмовата индустрия. Ребрандираният канал ще запази позицията на Би Ти Ви Лейди в мрежата на кабелните и сателитните оператори, като промяната на графичната идентичност ще бъде факт в края на годината.

"Работим, за да правим зрителите си щастливи. Ето защо Би Ти Ви Стори е модерното продължение на усилията ни да създадем едно място, което да предложи истинско разнообразие от кино и телевизионни заглавия, подходящи за цялото семейство", коментира Ралф Бартолайт, главен изпълнителен директор на Би Ти Ви Медия Груп, цитиран в прессъобщението

От компанията съобщават, че ще започнат с премиери на едни от най-популярните продукции в цял свят. "В програмата са включени някои от най-очакваните сериали от Турция, Латинска Америка, Азия и Европа, а филмовите ни предложения съдържат хитови заглавия, подходящи за цялото семейство", казва още

Христо Хаджитанев, Програмен директор на Би Ти Ви Медия Груп. От компанията обещават че ще излъчват канала през цялата година, без прекъсвания по празниците и без значение от сезона.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    До 1
    Аз пък помня откога не гледам телевизия - от август 2005 година, никога няма да го забравя. Даже по интернет не гледам телевизия, не ми трябва. Гледам си филми, сериали и каквото ми харесва и когато ми харесва, телевизорите вкъщи само събират прах.
  • 0
    1
    гост
    Вече не помня колко години не гледам нито БТВ и сие нито пък НОВА и сие . Това са канали за илитерати и бавноразвиващи се неумеещи да четат. Даже при БНТ филмите са със субтитри. А останалите предавания са цензурирани или пък лъжи облагодетелстващи управляващите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари