БСП дава доклада за "Боташ" на европейската прокуратура

0
БСП предоставиха на журналистите документите по договора "Боташ"
БСП предоставиха на журналистите документите по договора "Боташ" Снимка: Novini.bg

БСП предоставиха на журналистите документите по договора "Боташ"

От първия ден на този парламент твърдим, че това е един от най-корупционните договори, подписан по време на служебното правителство на президента Румен Радев. В резултат на този корупционен договор българският народ плаща всеки ден по 500 000 долара, приблизително 1 млн. лева, без да получава нищо срещу това. Това са загубени пари, които могат да отидат за здравеопазване, за образование, за пътища, за доходи и пенсии, каза председателят на ПГ на "БСП за България" Корнелия Нинова, цитирана от Novini.bg.

От работата на комисията "Боташ" в парламента е видно, че става въпрос за тежки корупционни практики. Докладът е подписан, още днес го занасяме в българската прокуратура и го изпращаме с писмо на европейската прокуратурата, водени единствено от целта да продължим борбата със задкулисието, корупцията, паралелната държава и този начин на управление, който отнема жизнения ресурс от българския народ и го трупа в джобовете на безотговорни хора, заяви Нинова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    БКП умре!
    Тъпите кумуняси преди избори само пушилка се опитват да вдигат, ама не се усещат, че само измиращите бабички останаха да гласуват за тяхната крадлива партийка! Ах, колко жалко е да си тъпоглаво кумунярче! А тая нагла крушовска биволица съвсем ще ги затрие за щастие! Ха-ха-ха
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари