Броенето в Русе приключи

0
Избирателната активност е много ниска
Избирателната активност е много ниска Видео: NOVA

Избирателната активност е много ниска

В Русе минути преди 9:00 часа предадоха и последния протокол от секционна комисия. 12 часа след началото на приемане на протоколи и бюлетини в "Арена Русе" приключи броенето при 70% от обработените вече по електронен път протоколи, предава NOVA.

36 процента от гласовете на русенци печели настоящият кмет Пенчо Милков, но балотаж ще има. С 15% от доверието на гласувалите е кандидатът на ГЕРБ Иван Иванов. Много ниска обаче е избирателната активност - 28 на сто от русенците са отишли да гласуват за кмет. Избирателната активност за Общински съвет е с 1% по-малко или 27 на сто. Много голям е броят на недействителните бюлетини.

Балотажът в Русе ще е следващата неделя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    3
    Toni
    Отново кмет на Русе ще е Пенчо Милков.
  • 4
    2
    Акъл море, глава шамандура
    Честит да ни е същият х** за още 4 гонини!
  • 1
    1
    Боев
    Минаха, заминаха нещата. След някоя и друга година пак. Но кому бе нужна тази помия която се изля? Защо бе Ася Пенчева, защо? Нещо съм навредил на "придворните ти котки ли"? Нещо съм навредил, че съм бил охранител ли? То не беше плюене и храчене по името ми. Защо бе Пенчева? Защо?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари