Британка взе кучето си, за да е до нея по време на раждане

1

Животното било предварително запознато с обстановката в болницата

Британка взе любимата си малтийска болонка Фламп да я подкрепи по време на 50-часовото й раждане, съобщи The Guardian, предава БГНЕС.

24-годишната Шарлот Бърд казала, че страда от гърчове, а животното било обучено да разпознава признаци на пристъпа. Затова тя решила, че за нея ще бъде по-безопасно, ако кучето присъства по време на раждането, и започнала да подготвя Фламп за решаващия ден.

В дома си тя пускала запис на плача на бебе, за да свикне домашната любимка с новите звуци. Фламп придружавала жената на всеки преглед и ехограф, а вече в болницата кучето било запознато с персонала на родилното отделение, показана му била и цялата апаратура, която може да се използва по време на раждане.

В дните след раждането пък  болонката търпеливо седяла до стопанката си и следила състоянието й. „Ако Фламп не беше там, щях да съм много притеснена. Определено бих се тревожила повече за сигурността си“, разказва Бърд.

50 часа по-късно британката родила момченце с тегло три килограма и го кръстила Алфи. Според Бърд болонката била очарована от детето още от първите секунди на запознанството им.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари