Братът на прегазената майка: Поела е удара на джипа, за да спаси детето си!

1
Мъжът разказа за тежкото състояние на сестра му след ужасния инцидент
Мъжът разказа за тежкото състояние на сестра му след ужасния инцидент Снимка: БТВ

„Сестра ми е много зле. Избити са и половината зъби, не може да говори. Ужасно сме притеснени. Аз и съпругът й се в болницата до нея. Тя е с много счупвания и травми, поела е удара на джипа, за да спаси детето си. Племенницата ми е добре, тя е у дома, изписана е за домашно лечение.”

Това съобщава за БЛИЦ Иван Рашев, брат на 34-годишната майка, която вчера в Карлово Златан Рогачев помля с джипа си на пешеходна пътека.

„Какво да коментирам поведението на шофьора, възпитаните и културни хора дават път на пешеходците, възмутени сме, нямаме думи да се изразим”, каза още притесненият брат.

Както съобщихме по-рано, Рогачев, който бе заловен с 2,2 промила алкохол в кръвта, е арестуван за 72 часа. Той е влачил с джипа си майката и детето 20-а метра, преди да спре на тротоара. Днес Районна прокуратура Карлово ще иска постоянен арест за джигита, който е обвинен в нанасяне на средна телесна повреда.

Трагедията е пълна. Братът на помляната от джигита Златан Рогачев жена - Иван преди около две години е загубил детето си от тежка болест. То било на 7-8 години, разболяло се от левкимия. Въпреки събраните пари и опитите да бъде спасено, детето е починало.
Сега и катастрофата със сестрата е съсипала Иван. Мъжът много страда и се притеснява да не остане без сестричката си, споделиха през сълзи съседи на семейството в Карлово.

Те разказаха още, че и братът, и сестрата били много културни и вежливи хора. „Молим се на Господ да се смили по Великденските празници над момичето, то да се оправи и да си гледа дъщеричката”, кръстят се комшиите.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари