Братът на изчезнал студент го търси всяка нощ по тепетата

0
Всяка нощ приятели на изчезналия студент Момчил Семерджиев и брат му Явор обикалят тепетата в Пловдив с надеждата да го открият
Всяка нощ приятели на изчезналия студент Момчил Семерджиев и брат му Явор обикалят тепетата в Пловдив с надеждата да го открият

Всяка нощ приятели на изчезналия студент Момчил Семерджиев и брат му Явор обикалят тепетата в Пловдив с надеждата да го открият. 20-годишният младеж обичал да се качва на хълмовете. На 18 срещу 19 септември изчезнал след една такава разходка до Бунарджика, пише 24 часа.

“Претърсваме сантиметър по сантиметър. Раздаваме флаери със снимката на Момчил, разпитваме хората дали не са го видели”, обясни Явор. Той и родителите му не вярват, че Момчил може да е заминал в чужбина. Последният пост на момчето във фейсбук е от 16 септември, когато се връщал от бригада в САЩ. “Хубаво е да се прибираш към вкъщи”, написал студентът на път за България.

Семейството му е категорично, че не е имал зависимости към наркотици, каквато е една от версиите на разследващите. Явор не смята и че брат му би се скрил някъде, за да си поживее.

Телефонът, с който бил в нощта на изчезването, продължава да е изключен.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари