Божков: Европейската заповед за ареста ми е невалидна, идвам!

1
Негодна е като Иван Гешев, обяви бизнесменът
Негодна е като Иван Гешев, обяви бизнесменът

Съдът на ЕС в Люксембург реши, че европейска заповед за арест, издадена от прокуратурата без съдебна санкция е невалидна

Това съобщи във „Фейсбук“ хазартният бос Васил Божков, който има повдигнати 18 обвинения и се намира в Дубай, тъй като смята, че няма да получи честно правосъдие в България. Той подчерта, че решението се отнася и до европейската заповед за която, по думите му, „се твърди, че е издадена и на мен и връчена на назначен от Каскета служебен защитник“.

Европейската заповед за арест, издадена от прокуратурата без санкция на съда, е невалидна. Това реши Съдът на ЕС в Люксембург. Още вчера Уестминстърският съд (Westminster Мagistrates’ Court) в Лондон е прекратил всички дела от България, образувани от Иван Гешев и неговите предшественици по европейски заповеди за арест. Определени са като “негодни”.

Това решение важи и за онази европейска заповед за арест, за която се твърди, че е издадена и на мен и връчена на назначен от Каскета служебен защитник. Дори и да има такава заповед, тя вече е негодна. Като Иван Гешев“ – писа бизнесменът.

Божков приложи и линк към съдебното решение, а постът бе украсен с лого със стилизиран череп и надпис „Идвам“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари