Божана и Кулагин се върнаха в Къщата

0
Доскорошните врагове заровиха томахавките
Доскорошните врагове заровиха томахавките

Доскорошните врагове Божана и Валентин Кулагин заровиха томахавките.

Двамата останаха две нощи в лудницата на ВИП Брадър, където бяха затворени след вербалната агресия помежду си, в която гримьорът приклещи готвачката в банята и изсипа в лицето ѝ риба с броколи.

Дуото замръкна и осъмна в лудницата, а изолацията сякаш им подейства повече от добре. Биг Брадър влезе в ролята на душевен доктор, а за душевната им терапия се грижеше Ани Владимирова. И докато Божана се разплака от беседата с психоложката, то Кулагин продължи да си предава важности – имал самочувствие от качествата си и таланта, които притежавал.

Кулагин изпадна в самосъжаление, че е останал неразбран в Къщата и обеща, че ще промени подхода си и ще покаже на всички, че може да се променя всеки ден и всеки час. Естествено, ако бъде върнат там.

Божана пък му се извини за думите и обидите, които е викала срещу него. Двамата изглеждаха преобразени след изолацията в лудницата в Нови хан, а престоят сред четирите бели стени стана причина двамата да заровят томахавките и да станат дружки.

Като награда за положените усилия Божана и Кулагин бяха върнати в Къщата, а това определено изненада всички съквартиранти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари