Ботьо Ботев: Подобни престъпления не са случайност

0
Криминалистът коментира убийството на мъжа, намерен в шахта в София
Криминалистът коментира убийството на мъжа, намерен в шахта в София Снимка: bTV

Криминалистът коментира убийството на мъжа, намерен в шахта в София

„Подобни престъпления не са случайност. Работено е по много такива. Те се разкриват лесно, когато се установи самоличността на жертвата“, каза в „Тази сутрин“ по bTV криминалистът Ботьо Ботев за убийството на 41-годишния Кристиан Пеев от приятеля му Веско Вълчинов.

По думите на Ботев начина, по който е извършено убийството говори, че между извършител и жертва имало трайна връзка и че престъплението е свързано с място, което е под владение на убиеца и би го уличило.

Такива престъпления обичайно стават случайно. В практиката има и случаи на извършване на такива убийства с цел и подготовка", коментира Ботьо Ботев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари