Боряна Калейн: Преборих самата себе си

0
Когато ме отпишат, показвам какво мога, заяви абсолютната европейска шампионка по художествена гимнастика
Когато ме отпишат, показвам какво мога, заяви абсолютната европейска шампионка по художествена гимнастика Видео: bTV

Когато ме отпишат, показвам какво мога, заяви абсолютната европейска шампионка по художествена гимнастика

Обичам да шокирам хората с хубави неща - когато ме отпишат, им показвам, че никога не знаеш какво може да им предостави животът. Това заяви в предаването "Тази сутрин" по bTV абсолютната европейска шампионка по художествена гимнастика Боряна Калейн.

Тя се завърна впечатляващо на подиума, след като пропусна световното първенство и Световната купа заради здравословни проблеми. "Никой не си представяше, че с толкова малко тренировки мога да постигна този успех. Трудът винаги се възнаграждава.

Преборих самата себе си заради моментите още миналата година преди световното, когато имах тежки тренировки и не се чувствах добре физически. Преминах през този момент, подготвих се и медалът е вече просто награда", подчерта Калейн.

"Бързо влизам във форма, мога да го направя за две-три седмици. Имах малко време да си почина, да се възстановя ми беше по-полезно. Много исках злато от това европейско, но така беше и на предишните две. Затова тръгнах без прекалени очаквания към самата себе си. Радвам се, че от третия път успях. Напрежението дойде от желанието да си докажа, че съм добра. Не знаех дали ще се реализирам. Искам да завърша кариерата си в Париж."

"Исках да чуя как публиката ме аплодира, тази емоция страшно много ми липсваше. Хората ме разпознават и искрено се радват на нашите успехи. Това ми носи мотивация да продължавам. Имам суеверия, но няма да ги кажа. Вярваща съм донякъде."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари