Борисов: Двама собственици си мерят ... кой е по-голям тарикат

0
Арестуват се по-бързите процедури и се вкарват в затвора
Арестуват се по-бързите процедури и се вкарват в затвора

При акция на варненската полиция е открит нелегален алкохол в големи количества, предназначен за курортите край Варна.

За реализацията обяви премиерът Бойко Борисов пред медиите по време на инспекцията на строежа на "Хемус" край Шумен, предава NOVA.

"Така че, прокурори, полицаи, всички са по обектите и работят активно", обобщи той. Борисов коментира и погрома в столичното заведение преди два дни, при който група мъже хулиганстваха посред бял ден и чупиха столове.

"Двама собственици си мерят кой е по-голям тарикат", коментира премиерът Бойко Борисов по повод разправията между двамата съдружници, като показа, че е раздразнен от факта, че не са сигнализирали МВР, а са огласили случая в социалните мрежи. "Всички са с повдигнати обвинения, арестуват се по-бързите процедури и се вкарват в затвора. Един по един ще ги изловят бързо и ги излавят", добави премиерът.

Борисов коментира и пожара край магистрала Струма, което създаде проблеми в движението. Премиерът уточни, че зам.-министърът на регионалното развитие Николай Нанков е бил през нощта на мястото. В момента там има геодезисти, правят се огледи и оценка на ситуацията, а след като експертите се произнесат, много бързо ще се направи организация на движението, стана ясно от думите на премиер и зам.-министър. В отговор на въпроса дали става дума за умишлен палеж, Борисов каза "Има прокурори, да повдигат обвинения".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари