Борисов: Въпреки че знам, че машинният вот се манипулира, ще се борим за победа

1
Никога не ми е бил интересен президентския пост, добави лидерът на ГЕРБ
Никога не ми е бил интересен президентския пост, добави лидерът на ГЕРБ

Шоуто на „партиите на промяната“ в парламента надмина по рейтинг „Шоуто на Слави“ – взаимно се наричат „палячо“ и „прасе-касичка“.

Едната партия се опитва да плати за разцепването на другата, обвиняват се взаимно в кадруване. Въпреки това в парламента има здрава коалиция около актуализацията на бюджета, водена от ДПС. Има ли по-голямо лицемерие от това?

Служебното правителство на Румен Радев се провали в най-важните сектори, затова хората протестират. Президентът постигна целта си, обществото е разделено и в страната цари хаос. Като резултат нямаме работещо правителство, а държавата похарчи близо половин милиард за избори тази година-135 милиона ще струват поредните избори през ноември.

Най-добре би било да има обща демократична кандидатура срещу диктатурата на Румен Радев. Никога не ми е бил интересен президентския пост, защото искам работата ми да има резултати, видими за хората.

Въпреки че знам, че съдията на мача е купен и машинният вот се манипулира, ние ще се борим за победа на терена! Имаме силен отбор и това ги вбесява!

Бойко Борисов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари