Борисов: По 19 милиона лева на ден струва шоуто в парламента и е хубаво, че го закриха

0
Когато Европа и светът броят центовете, ние стотици милиони харчим за шоу
Когато Европа и светът броят центовете, ние стотици милиони харчим за шоу

"По 19 млн. лв. на ден струва това шоу в парламента и е хубаво, че го закриха, защото щяхме да фалираме."

Това каза премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов във видео във "Фейсбук" за края на 45-ия парламент.

"Ще ми се накрая да спомена и няколко неща от политическата обстановка. За разлика от другите, може да ми е мъчно, да ми е жал, да съм тревожен от това, което наблюдавам. Аз се надявам, че президентът Радев не се гордее с продукта, който една година създава и накрая го изпрати в парламента", каза още Борисов.

Той обърна внимание, че изминалите избори струват 150 млн лв. "За 8 работни дни, защото си провалиха едно заседание, излиза, че работата на тези хора, струва 18. млн. и 750 хил. лв. По 19 млн. лв. на ден струва това шоу в парламента. Хубаво е, че го закриха, защото с това шоу, щяхме да фалираме", изтъкна Борисов.

Лидерът на ГЕРБ коментира, че сега наново ще се похарчат милиони за избори. "Когато Европа и светът броят центовете, ние стотици милиони харчим за шоу", каза още Борисов.

Той благодари на парламента за двете неща, които е направил - Изборният кодекс и Air policing.

"Да приемем, че Изборният кодекс, какъвто за всички, такъв е и за нас. Мисля, че ще се постараем отново да сме първи. Второто им благодаря, макар че не знам дали някой няма да обжалва, защото те ни уволниха още първия месец, беше за Air policing да можем да си пазим небето. Те ратифицираха предложението на Министерски съвет. Чудесна работа свършиха. Вече няма парламент, но те продължават", каза още Бойко Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари