Борисов: Още навремето казах на Станишев да ги спре тия истерични жени

0
Нинова и Станишев сблъскаха позиции чрез постове във „Фейсбук“
Нинова и Станишев сблъскаха позиции чрез постове във „Фейсбук“ Видео: bTV

В отговор на това Нинова и Станишев сблъскаха позиции чрез постове във „Фейсбук“

Премиерът в оставка коментира искането на депутатите да се яви в парламента, за да представи Плана за възстановяване и устойчивост, разказва bTV

„За тези, които казват, че ме е страх да отида в парламента… още навремето на Станишев му казвах – спри ги тея Мая, Корнелия, излез ти, истерични жени, злобни жени, а те всичките се събраха там – и Таня, и Капон, и Мая, и Корнелия, и още има 1-2 мъже като тях истерични, не допринася нищо за държавата, ако допринасяше – да отида, а те искат да викат и да направят патаклама в парламента, те не искат да четат, да говорят по плана“, заяви премиерът в оставка.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова реагира във социалната мрежа: „Представяте ли си: лидерът на управляващата партия казва на лидера на опозицията да отстрани неудобните му хора. Видя се, че съм била права за  подводниците му в БСП и целта на вътрешната опозиция“.

Сергей Станишев й отговори, отново чрез „Фейсбук“: „Днес стана очевидно, че разгромът на левицата на парламентарните избори ще бъде оправдаван чрез груби лъжи и манипулации. Чрез фейсбук постове на партийния лидер. Левият опит за политическо шоу. Според Нинова, Борисов „ме е молел да я махна“. Задкулисно – от  парламентарната трибуна. Е, не го послушах и днес тя е председател на БСП

Пред медиите още в неделя Борисов напомни, че планът е депозиран и призова депутатите да го приемат или да го отхвърлят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Само си представи, България 2050 година, няма корупция...
- И корупцията ли са съсипали?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук