Борисов на среща с работодатели описа България като рай за живеене

0
Двойно увеличихме учителските заплати, вложихме милиарди в инфраструктурата, инвестираме в образованието.....са сред постиженията, с които се похвали Бойко Борисов
Двойно увеличихме учителските заплати, вложихме милиарди в инфраструктурата, инвестираме в образованието.....са сред постиженията, с които се похвали Бойко Борисов Видео: Фейсбук

Премиерът на България Бойко Борисов отново доказва, че няма никаква връзка с действителността в България

Системно говори така, сякаш ние и той живеем в два отделни свята. Ето резюме от изказването му пред работодатели

"През последните 4 години реализирахме сериозен ръст на БВП. Неслучайно получаваме непрекъснато високи оценки за финансовата си стабилност и политика от трите най-авторитетни международни рейтингови агенции, МВФ и Световната банка. Присъединихме се към чакалнята на Еврозоната. Ако продължим да управляваме, до 2 години може да приемем и еврото.

Програмата ни за следващите години е амбициозна, но ние доказахме, че можем да преодоляваме препятствията. За 4 години двойно увеличихме заплатите на учителите. Повишиха се доходите на всички български граждани. Инвестирахме много средства в образователната инфраструктура.

С много усилия се справихме с последиците от финансовата криза. Не допуснахме миграционна вълна в България. Във време на пандемия огромна част от българският бизнес не спира да работи."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари