Борисов: Много пъти съм се снимал в Испания, това е пореден опит за шантаж

0
Нито съм имал къща в Барселона, нито имот, нито имам, нито ще имам
Нито съм имал къща в Барселона, нито имот, нито имам, нито ще имам

Като опит да ГЕРБ да бъдат шантажирани и дискредитирани окачестви Бойко Борисов данните за "Барселонагейт".

"Гледах преди малко премиера Петков, който коментира въпросния доклад или каквото и да е там това нещо, което не ясно как само определени медии са получили. Слушах го внимателно, единственото, което ме свързва по думите му е, че ме има на снимка. Аз съм се снимал много пъти в Испания", категоричен бе бившият премиер.

Кирил Петков: В "Барселонагейт" има снимки на Бойко Борисов, видях доклада на испанските власти

"За радост преди малко гледах министър-председателя Петков, който коментира въпросния доклад, защото е неясен начинът, по който определени медии само го получават. Той каза, че единственото нещо, което има общо с мен, са снимки с мен. Аз съм се снимал много пъти в Испания.

Нито съм имал, нямам, няма и да имам. Внушенията, които се правят, дори не ми дават възможност да наема адвокат. Нека сега да доказват или да оневиняват. Странен е начинът, по който го правят. Стотици "подслушвани" - оказа се, че няма.", заяви още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    Тиква
    Сега ще се снимаш от затвора
  • 3
    1
    Турис
    Да снимал сие като турист леле мале Боже госбоди отчаен съм Нашите пари пари на тружиника дето работи за минимална заплата Президентска република вън парламента
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари