Борислав Сандов: Шоуто на Слави вреди на България

2
Слави живее в малко фалшив и нереален свят и взима решения на база на емоциите
Слави живее в малко фалшив и нереален свят и взима решения на база на емоциите Снимка: bTV

Шоуто на Слави вреди на България. Това заяви в интервю за bTV вицепремиерът Борислав Сандов

"Слави Трифонов не говори с правителството или обществеността. Той единствено се появява във "Фейсбук" и пуска драматично видео. Неговото шоу вреди на България. Дори депутатите му не знаят какви са сценариите", коментира той.

Сандов предположи, че може да не говорим за изтегляне на ИТН, а на Слави Трифонов.

"Ние едва ли не сме на тръни какво ще реши да прави Слави, като стане. Той е самоизолиран. Слави живее в малко фалшив и нереален свят и взима решения на база на емоциите, които му се пресъздават от други хора. Той продължава да казва, че не е политик. Това е година по-късно", посочи вицепремиерът.

По думите му, в ДБ не обсъждат да заменят министрите на ИТН.

"По-добре е да се опитаме да върнем нещата. Нека седнем на масата и изговорим тези неща, преди да ги говорим през медиите", коментира Сандов и добави, че той също не е доволен от бюджета, но не прави такива циркове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Късно е либе
    за китка. Не може да използвате коалиционните партньори като статисти и всяка седмица да се тегли по половин милиард заеми, които се харчат непрозрачно, да си водите политики, без знанието на останалите членове на кабинета, които носят отговорност на равно с вас. Не се ползвате с доверието на обществото, не се съобразявате с желанията на българския народ, правите си воаяжи напред назад из света и харчите народната пара без никакъв ефект за България, не сте произвели нито едно решение с коефициент на полезно действие за наода, нула реформи...Списъкът е дълъг. Ние не желаем да се учите на наш гръб, идете си с мир. И що за управленско разхищение е да има толкова раздут министерски съвет - пир по време на чума, с толкова много политически "съветници", които захлебват от труда на народа. Стига. В период на криза трябва стегната организация, вие като се съберете на министерски съвет докато си кажете един на друг само добър ден и е превалил деня, толкова народ сте около тая маса, а нищо като решения в полза на обществото. Ден след ден, се налага да се опровергават официалните изявления на министър председателя, пълен недорасляк.
  • 0
    2
    Павел
    смешно е Сандов да се изявява като съдник, на базата на какво го прави
  • -1
    1
    Два пъти мери, един път режи
    Защо не говориш и за твоите вреди, които си нанесъл с безумната си "зелена" политика. Какво направи за чистотата на въздуха в Русе?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари