Борислав Българинов: Позволихме честността и нормалността да бъдат прикривани в разни чекмеджета и папки

0
Гласувах за успеха на България! Вярвам, че възраждането на държавността е напълно постижимо
Гласувах за успеха на България! Вярвам, че възраждането на държавността е напълно постижимо

„Гласувах за успеха на България! Вярвам, че възраждането на държавността е напълно постижимо, стига да има кой да застане начело на този нелек процес – днес аз подкрепих човека, когото смятам за достоен лидер.

Сигурен съм, че с общи усилия ще съумеем да построим една нова България, където справедливостта, солидарността и доблестта са крайъгълният камък на обществения живот. Последните 32 години ни дадоха възможността да бъдем част от демократичното общество, но за съжаление много често се отклонявахме от правилния път и позволявахме честността и нормалността да бъдат прикривани в разни чекмеджета и папки… Уви, това е действителността.

Днес ние имаме шанса да кажем своята дума и да бъдем чути, преобръщайки калъпа на статуквото в модел за свободната мисъл и интелектуалната енергия. Нека изберем онзи президент, който говори разбираемо и работи еднакво както за българите в чужбина, така и за живеещите в родината.“, заяви областният управител на Русе Борислав Българинов, който упражни правото си на вот днес.

Той отиде до секцията в Основно училище „Христо Смирненски“ в квартал „Долапите“ заедно със сина си Ивайло Българинов. По този начин областният управител искаше да демонстрира добрия пример на по-възрастните пред младите, че трябва да са отговорни за развитието на страната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари