Борис Джонсън подкрепи Тръмп преди президентските избори в САЩ

2
Джонсън изразява мнение, че при Тръмп Западът ще бъде по-силен, а светът по-стабилен
Джонсън изразява мнение, че при Тръмп Западът ще бъде по-силен, а светът по-стабилен Снимка: ЕПА / БГНЕС

Джонсън изразява мнение, че при Тръмп Западът ще бъде по-силен, а светът по-стабилен

Борис Джонсън подкрепи Доналд Тръмп преди президентските избори в САЩ през ноември, като каза, че завръщането му в Белия дом може да бъде „точно това, от което светът има нужда“.

В седмичната си колонка в “Дейли мейл“ бившият британски премиер твърди, че ако Тръмп подкрепи Украйна във войната ѝ срещу Русия, завръщането му като лидер "може да бъде голяма победа за света", предаде БНР.

Тръмп многократно е изразявал съмнение относно продължаващата подкрепа на САЩ за Киев, ако бъде преизбран, хвалейки се с отношенията си с руския президент Владимир Путин, но сега Борис Джонсън написа:

"Просто не мога да повярвам, че Тръмп ще зареже украинците; напротив, след като е разбрал, че няма вероятност за сключване на сделка с Путин, смятам, че има добър шанс той да удвои усилията и да завърши започнатото, като им даде това, от което се нуждаят, за да спечелят”.

Джонсън изразява мнение, че при Тръмп Западът ще бъде по-силен, а светът по-стабилен.

"Дейли мейл" между другото информира, че в петък украинският президент Володимир Зеленски е поканил Доналд Тръмп, кото фаворит за номинация на Републиканската партия, да посети Киев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари