Бони: Не съм станала баба

1
Станах маминка, обясни певицата
Станах маминка, обясни певицата Видео: NOVA

Станах маминка, обясни певицата

"Не станах баба. Аз станах маминка". С тези думи певицата опроверга появилите се след неин пост в социалните медии спекулации, че нейната дъщеря е родила, предава NOVA.

"Няма лошо да стана баба, но всъщност аз станах маминка. Недоразумението с разбирането на поста ми не е интрига. Аз обясних, че всеки един читател, почитател, журналист - има право да разбира както реши това, което поствам в страницата си и в профила си", посочи звездата, подчертавайки, че всъщност е родила нейна племенница.

"Аз съм щастлива и за мен беше чест да изразя това мое семейно щастие с всички мои приятели и почитатели. Съответно, моята племеница, която съм отгледала, и нейният брат, и нейното семейство, и моят брат, и неговата съпруга - за мен това е щастие, защото тя стана майка. Изпровари кака си Михаела. Те решиха, че ще ме изненадат. Ние говорихме и те казаха: "Нали вече си баба. Лельо, ти си вече баба". Аз казах, че няма да ми казват баба, а маминка. Защото аз съм все още млада. И винаги така ще бъде. Няма нищо срамно в това да си баба, естествено", подчерта Бони.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари