Бони: Браво на Слави!

2
Поздравления за идеята му. Тази реформа, която предприема, е чудесна
Поздравления за идеята му. Тази реформа, която предприема, е чудесна

Поздравления за идеята му. Тази реформа, която предприема, е чудесна

Певицата Бони е възхитена от предложението на Слави Трифонов да има министър по ромските въпроси. Според хитовата изпълнителка идеята на лидера на "Има такъв народ" е чудесна.

"Браво на Слави! Поздравления за идеята му - каза пред вестника Бони. - Тази реформа, която предприема, е чудесна. Много от ромите са забравени. С това министерство всички ще имат повече шанс, защото знаем, че на хората от малцинствата не се дава достатъчно. Много от ромите са забравени. Не ги имат за хора", каза Бони, цитирана от България Днес.

Певицата коментира и предложението на Трифонов начело на министерството да застане доктор Антония Валентинова.

"Запознах се с биографията й. Антония изглежда много образована жена. Но тя едва ли би се справила сама. Ще ѝ трябват няколко съветници, за да е информирана за всичко. Те трябва да са близо до малцинствата. Да са запознати с техните проблеми", сподели още изпълнителката.

Бони се надява, че със създаването на министерство по ромските въпроси ще се спре една порочна практика. А именно - хората да се възползват от хората от малцинствата.

"През годините са отпускани много пари за ромите, ала те не достигаха до тях. Дано сега, ако се случи това правителство и има подобно ресорно министерство, нещата да се променят", каза за финал Бони.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари