Болезнена победа: Тервел Пулев е със счупено ребро

0
Братя Пулеви отидоха в Спешното отделение след като българинът прегази Джоел Ходжгрийн
Братя Пулеви отидоха в Спешното отделение след като българинът прегази Джоел Ходжгрийн Видео: bTV

Братя Пулеви отидоха в Спешното отделение след като българинът прегази Джоел Ходжгрийн

Ударното завръщане за Тервел Пулев на професионалния боксов ринг в култовата за бойните спортове в Ориндж Каунти зала "Хангара" в Коста Меса, завърши в спешното отделение, информира bTV.

Малко, след като българинът прегази Джоел Ходжгрийн в Коста Меса, братът на Кубрат Пулев трябваше да насочи към най-близката болница в Ориндж Каунти, за да се подложи на допълнителни и по-обстойни изследвания. Причината беше острата болка в ребрата, която Тервел започна да изпитва още в края на първи рунд на мача си срещу Джоел Ходжгрийн.

Заедно с Кобрата, Тервел отиде сам в спешното отделение и чинно започна да чака да му дойде ред за преглед, за рентген и за да се увери дали страховете му и тези на целия му щаб, че има спукано ребро, ще се окажат верни.

В половината от това време Пулеви трябваше да останат в чакалнята, следващите два часа обаче бяха посветени на наистина щателни тестове колко всъщност тежко е състоянието на по-малкия Пулев след успеха му.

Кубрат и Тервел изчакаха търпеливо да им дойде реда. Опасенията, че реброто на Тервел е наранено, вследствие на тежък удар, който той понесе в самото начало на мача, се потвърдиха и от медиците.

Реброто на Тервел Пулев, за което имаше съмнения, че е спукано, се оказа, че си е направо счупено, но въпреки това, здравословното му състояние е добро, според медиците.

Така Тервел ще може да отпътува за България и да посрещне Великден заедно с трите си деца и с половинката си Диана Ненова.

"Не е тежко положението, трябва почивка. В следващите три месеца обаче Тервел ще изпитва болка и ще му се наложи да се отдаде на пълна почивка", обясниха лекарите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари