Бойко Станкушев: В убийството на Къро съзирам руски почерк - те стрелят по всичко, което мърда

1
Той завлече много тайни в отвъдното. Може да е настъпил нечии чужди интереси, подчерта журналистът
Той завлече много тайни в отвъдното. Може да е настъпил нечии чужди интереси, подчерта журналистът Видео: NOVA

Той завлече много тайни в отвъдното. Може да е настъпил нечии чужди интереси, подчерта журналистът

"Структурите на Държавна сигурност и част от старата партийна номенклатура започнаха в началото на 80-те години да си създават паралелни, невидими структури, за да може като се обърне палачинката, да запазят икономическата си власт. Хората виждаха едни яки момчета с черни тениски и бръснати глави – мутри, които обикаляха. Но хората зад тях стояха същинските собственици и кукловоди. това са хора, които не се появяват в публичното пространство и успяха да генерират за 30 години огромно количество пари, с което могат да си позволят да правят каквото искат". Това заяви журналистът и създател на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев коментирайки убийството на Красимир Каменов - Къро в Кейптаун, предава NOVA.

Има някакъв кодекс на честа и при мафиотите. В това убийство съзирам руски почерк. Те стрелят по всичко, което мърда - кучета, котки, канарчета”, подчерта журналистът.

По думите му Къро от инструмент, който е селекциониран, защото е интелигентен, развива един голям бизнес и в един момент решава, че може да е автономен. „Вероятно е станал толкова голям, че е решил да си повярва, че може да е сам. Това е първата грешка, която е допуснал. Той и затова вече 17 години не е в България. Втората грешка, която е допуснал, че може би, че е настъпил нечий чужди интереси. Трето - той дълго е свързан с други имена от българския ъндърграунд като Таки. Някаква синергия от български и чужд ъндърграунд е решила, че той пречи и го е унищожила”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    5
    Мнение
    Факт е че нашия президент, беше преди 10 дни в ЮАР. Точно когато ЕС, НАТО и САЩ заявиха, че от там тръгват канали за оръжия, произведени от държави в ЕС към Русия. Случайно или не Къро, освен с наркотици напоследък е пласирал оръжия и диаманти. Случайно или не тези дни прокуратурата е прекратила дела засягащи бившия му приятел Таки. Защо???? Май Гешев и Радев са се прехвърлили.
  • 6
    4
    ха, ха, ха
    Бойко, помня те в телевизията преди 10-ти как славеше СССР, сетне се боядиса и пак, ама вече славеше САЩ, абе общо взето, въртиопашка си!
  • 0
    3
    бойко бре,
    ами тя русията е виновна че си се родил и и станал такова мекере! ако не беше лизал и мазал щеше да работиш в телевизията ама друг път! и ти като оня еКспер илианчо!
  • 3
    2
    В. Лъвский
    “Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгурско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките.“
  • 0
    1
    хахаха
    майка ти лапа всичко което се изправя и после вика че е Руски почерк. боклук мизерен. и къро ви уби Русия и живота ви съсипа Русия и 40г. в прехода ви държи Русия и мафията ви пак е от Русия
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари