Бойко Рашков: В МВР отново се изпълнява волята на ГЕРБ

0
Бившият министър даде за пример новия директор на ГДНП, който е работил в Кърджали по времето на ГЕРБ
Бившият министър даде за пример новия директор на ГДНП, който е работил в Кърджали по времето на ГЕРБ Видео: Вестник Сега

Чистката в МВР показва, че очевидно сегашното ръководство е в някаква връзка с предишните управляващи, защото изпълнява тяхната воля

Това каза в предаването (О)позиция на "Сега" бившият вътрешен министър Бойко Рашков по повод редицата рокади, които се случиха в МВР в последните дни.

Той даде за пример новия директор на ГДНП, който е работил в Кърджали по времето на ГЕРБ. "Данните, с които разполагам, са, че е попречил на разследване срещу активист на ДПС. Освен това неправомерно се е запознал с 60 или малко повече на брой документи с класифицирана информация, въпреки че не е имал достъп. И е участвал в акцията "Лясковец", където загина един от командосите - Емил Шарков. Това е спорното от професионалната му биография, поради което аз не бях съгласен той да е в ръководството на ГДНП. А се оказва, че за сегашното политическо ръководство на министерството това няма никакво значение", обясни Рашков. Според него с тия рокади МВР се отдалечават от призива "Мутри, вън".

Рашков допусна, че ще има промяна в поведението и отношението към главния прокурор Иван Гешев.

Във видеото вижте и:

- дали още смята, че арестът на Борисов е бил нужен и законен;

- в какви отношения е Рашков с президента;

- би ли приел да се кандидатира за депутат от "Продължаваме промяната";

- има ли резултат от проверката на КПКОНПИ срещу него;

- ще научим ли кои са магистратите с имоти в чужбина

- ще се възроди ли купеният вот за парламентарните избори през октомври;

- как така зам.-министър е живял в държавна резиденция, без да плаща наем.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    \''\;;
    Очакваме закриване на всички сащнически нпо-та в България, както и изгонване на всички сащнически дипломати от България, както и изгонване на всички сащнически войски от българските бази! Искаме диверсификация на сащническия танкерен газ, незабавно спиране на доставките от сащ! Искаме незабавна диверсификация на сащническия танкерен газ! Българите от България искаме да бъде спряна зависимостта на Родината ни България от тумора сащ!
  • 0
    1
    Дементен
    Рашков не помни дори своите назначения.... През август 2021г. точно той го направи зам.директор на ГДНП.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари