Бойко Борисов вече не познава Ивайла Бакалова

5
На влизане в Софийската градска прокуратура Бакалова заяви, че знае достатъчно по казуса "Барселонагейт"
На влизане в Софийската градска прокуратура Бакалова заяви, че знае достатъчно по казуса "Барселонагейт"

На влизане в Софийската градска прокуратура Бакалова заяви, че знае достатъчно по казуса "Барселонагейт"

Как може човек, който не ме познава, да знае нещо за мен - поне футбол да бяхме играли навремето, каза лидерът на ГЕРБ

След като вчера лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че не е виждал манекенката Ивайла Бакалова "от десетилетия", днес в кулоарите на Народното събрание той обяви, че "не познава тази жена".

Вчера на влизане в Софийската градска прокуратура Бакалова заяви, че знае достатъчно по казуса "Барселонагейт" и че още много хора знаят, но че "може би ги е страх да говорят", предаде OFFNews.

По време на вчерашното си изказване в кулоарите на Народното събрание Борисов заяви, че не се притеснява за разследването по "Барселонагейт" и че не е виждал Ивайла Бакалова "от десетилетия". "Нито съм разговарял с нея, нито каквото и да било", каза той.

Днес обаче той обяви, че не я познава и че "никъде, по никакъв начин, не се е срещал с тях". По думите му, след като съдебната реформа е започнала да се случва, той всеки ден чува името си по сутрешните блокове. "Оставете ме бе. Нямате ли си друга фигура след две години управление?", попита той.

Малко след това Борисов повтори, че не познава Ивайла Бакалова:

"Не познавам тази жена, какво да ви отговоря повече? Как може да знае човек нещо за мен, който по никакъв начин... поне футбол да сме играли навремето."

Това не е първият път, в който Борисов категорично заявява, че не познава някого по време на бушуващ медиен скандал.

През 2012 г., докато Борисов е министър-председател, изтича запис на телефонен разговор на Борисов с шефа на агенция "Митници", в който му нарежда да спре акция срещу покойния бизнезмен Михаил Михов, известен като Мишо Бирата. "Аз този Мишо Бирата не го познавам", заяви тогава Бойко Борисов.

Когато февруари тази година бившият финансов министър на Борисов в първите му две правителства - Владислав Горанов, беше включен във втория пакет санкции по "Магнитски", Борисов скоростно се разграничи от него.

"Искам да напомня на тези, които злорадстват, че още тогава Горанов беше освободен като министър и депутат и оттогава не участва в нито една листа на партията. Ние дотолкова можем като партия да се разграничим", каза през февруари Бойко Борисов.

Бързото му дистанциране от Горанов предизвика много шеги в социалните мрежи:

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Анонименн
    Как вече
  • 8
    1
    ОПГ ГРОБ=ДПС
    А банкянската Тиква дали познава една манекенка, на която е направил копиле и е купил къща в Барселона с нашите пари от пачки и кюлчета в чекмеджетата? За един сарайски приятел питам?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари