Бойко Борисов се отметна!

0
Г-н Борисов няма намерение да подава оставка, ако Цачева загуби!
Г-н Борисов няма намерение да подава оставка, ако Цачева загуби! Снимка: БГНЕС

"Майката е свято нещо, реших за нашия кандидат още през лятото. Особено с моя случай на Мама Мецанка, знам, че майката е най-важното нещо"

Това каза премиерът Бойко Борисов в студиото на Би Ти Ви по отношение на Цецка Цачева.

"Цачева е независим човек, не се е налагало да й давам указания какво да прави. Тя два мандата укротява представителите на всички партии, това е висше изкуство", допълни Борисов

"Ръководил съм всички, които бяха кандидати за президент на ГЕРБ. Само г-жа Цачева не съм. Дори тя ми беше началник като председател на НС", поясни Борисов.
Практически Борисов уязви всички кандидати за президент. Не само Трайков, когото спомена поименно, но и Каракачанов, например. Става явно, че Борисов командва и партиите, които на пръв поглед изглеждат независими.

За казуса "Кристалина Георгиева" Борисов каза, че това една страна да има президент на Световната банка е много висока чест. Дали има нов кандидат за еврокомисар той не отговори. 
Премиерът отново излъга. Първо, Кристалина Георгиева няма да бъде президент, а един от 25 изпълнителни директори. С нейното напускане България губи цял ресор в ЕК, при това един от най-важните. 

"Като българка аз исках да видя жена за шеф на ООН. Шансовете на г-жа Бокова намаляваха. Ако бях президент в онази ситуация щях да помоля премиера да смени кандидатурата ни", каза Цецка Цачева.
 Да поддържаш грешката си, дори след като резултатът е потвърдил, че е грешка, е лоша атестация за един бъдещ президент.

"На първия тур ще се преброим партиите. За съжаление срещу мене няма реален опонент от страна на левицата. С БСП няма как да се премерим. На ДПС има - Орешарски, патриотите имат", каза Бойко Борисов в предаването "120 минути" на Би Ти Ви.

Борисов изглежда е уплашен от прогнозите на социолозите. Отсега се стреми да разграничи БСП от Радев, за да не допусне коментари, че е бил победен от БСП. Страхът му от поражение е видим, изразява се в яростната паника, с която нападна зрителите и попита как си позволяват да му задават такива въпроси.

Накрая Борисов и Цачева се скараха и на телевизиите, че не се съобразяват с тяхната програма и правят каквото си искат.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари