Бойко Борисов: Радев откъде знае как се строят магистрали, като никога не е строил

0
Ветото на президента ще бъде отхвърлено в петък, заяви лидерът на ГЕРБ
Ветото на президента ще бъде отхвърлено в петък, заяви лидерът на ГЕРБ Видео: NOVA

Ветото на президента ще бъде отхвърлено в петък, заяви лидерът на ГЕРБ

Радев откъде знае как се строят магистрали, като никога не са строили други, освен нас? Така отговори във Варна лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на обвинението на президента. По-рано през деня Румен Радев заяви, че както са строили магистралите, така ще изградят и 7-и блок на АЕЦ „Козлодуй” – на тъмно.

Парламентът е взел решение за 7-и и 8-и реактор. Приветствам това, което е направило днес правителството. Сумата 500 млн. е малка, трябва да е милиард и половина и да се започне изграждането на тази мощност. Трябва да се направи отделна строителна компания, която да обслужва целия този процес – това е милиарден проект. Той е в БЕХ, на светло, избран от правителството. Това продължава да държи България и българите на ядрената карта на Европа”, смята Борисов, цитиран от NOVA.

Попитан дали автомагистрала „Хемус” ще се дострои, лидерът на ГЕРБ отговори, че, ако партията му не бъде избрана, това няма да се случи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    фена на Путин
    Шефа на ОПГто герб е нервен. Пак се кара на хората за неудобни питанки. Изключително нагъл е. Има нова охрана. Сигурно чака съдбата на алексито.
  • 6
    5
    Виц ли е това?
    Тулупа бокомир тиквата не е строил и кула от карти, та смее да говори. Това ли е що се казва експерт по безочие?
  • 6
    4
    Тиквата
    и кенеф не е строил, а къде се метна ......
  • 5
    3
    Ама
    Бойко един лаф съм запомнил от теб доста се смях думичката (мушингия ) Доста добре се справяш с това умеш го доста добре да прехвърлеш от болната на здравата глава ама с г-н Радев не върви това мушингията . Здрав да си.
  • 15
    2
    Xudrw
    А ти кога си строил? Ти само ръсеше пари и високопарни обещания!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари