Бойко Борисов: През тъмните стъкла на колата ги виждам как се червят и си оправят косите

0
Репортерките, те се знаят кои са, не мислиха, че ги виждам
Репортерките, те се знаят кои са, не мислиха, че ги виждам

До ден днешен знам, че преди някоя жена да излезе пред телевизора, трябва да отиде на фризьор.

Няма по-нормално от това да отидеш на фризьор, преди да излезеш пред хората. Това е уважение и към себе си и към другите хора. Това не е лошо.

„Аз се подстригвам сам и мога пред вас да го демонстрирам. Прическата ми е елементарна, за съжаление. Много искам да имам фризьор, но няма какво да ми фризира”. Това заяви днес министъп-председателят Бойко Борисов по повод обвиненията, че е пратил хора да следят Манолова, докато тя си прави прическа.

"Няма по-нормално от това да отидеш на фризьор, преди да излезеш. Това не е нещо лошо“, подчерта той.

Борисов разказа история, в която се е скарал с Менда Стоянова, когато е искал да отиде и да отговаря на важни въпроси, а самата тя отказала, защото не била с прическа. Стоянова си тръгнала за Пловдив, но след това Фандъкова, Караянчева и останалите жени от партията поискали среща с премиера. След разговор с тях той разбрал, колко е важно за жената да изглежда добре и да е с прическа и простил на Менда Стоянова.

"До ден днешен знам, че преди някоя жена да излезе пред телевизора, трябва да отиде на фризьор. Няма по-нормално от това да отидеш на фризьор, преди да излезеш пред хората. Това е уважение и към себе си и към другите хора. Това не е лошо. Надявам се да получа извинение от нея (Манолова), че аз съм пратил да гледат как се фризира."

Борисов разказа пред медиите още един любопитен случай: "Когато чакахме папата, нали са тъмни отвътре стъклата на колата и вие не виждате, че репортерките, те се знаят кои са, не мислиха, че ги виждам, а те се червиха и си оправяха косите. Така че не считам, че това е някакъв минус за нея" (Манолова, че е е ходила на фризьор - б.р.).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари