Бойко Борисов: Позицията на ГЕРБ е за санкции

0
По думите му виновниците не са в президентството, а пред президентството
По думите му виновниците не са в президентството, а пред президентството Снимка: БГНЕС

По думите му виновниците не са в президентството, а пред президентството

"С огромни усилия успяхме да приемем закони, които да диверсифицират на 100% горивото ни за двата ядрени реактора, така че да се откъснем от ядрената енергийна зависимост. Приехме закон, с който да се закупят два реактора. Ние сме по-напред от полския проект, можем да ползваме незабавно междуправителствено споразумение със САЩ.

Така работи ГЕРБ. Това е позицията на ГЕРБ – за санкции. Колегите от „Да, България“ клечат да се молят срещу нас. Техните остри декларации и шумни тупаници пред президентството не носят абсолютно нищо. Нашето правителство вкара България в Европейския банков съюз и в чакалнята на еврозоната".

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг в централата на партията, предаде БГНЕС.

Вие къде ни вкарахте, освен в криза, криза, криза“, заяви Борисов. По думите му виновниците не са в президентството, а пред президентството.

Той подчерта, че президентът Румен Радев е праволинеен човек. „Кой внесе закона за Северна Македония, кой внесе закона, за да изгони посредниците, кой помага най-много на Украйна, кой мисли за истинска диверсификация“, добави лидерът на ГЕРБ.

Отидох и купих 20% от терминала за втечнен газ в Александруполис“, уточни той и добави, че веднага трябва да се инвестира, не само да се взима инвестиционна такса, за да може веднага да се черпи, защото това е диверсификацията.

Преди това Борисов изрази съболезнования към Турция и Сирия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    ами боко
    моята позиция не е за герб
  • 9
    1
    Офффффф,
    Бе няма ли кой да те затвори в Белене теб, за следващите поне 100 години?!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари