Бойко Борисов: От резултатите зависи колко голям компромис ще направя

1
Очаквам по-висока избирателна активност, каза лидерът на ГЕРБ
Очаквам по-висока избирателна активност, каза лидерът на ГЕРБ Снимка: Фейсбук

Очаквам по-висока избирателна активност, каза лидерът на ГЕРБ

Призовавам всички да гласуват. Днес е лесно, утре става трудно”. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след като гласува на изборите за 49-ото народно събрание, предава NOVA.

Той поясни какво ще е трудното - при тази чудовищна галопираща инфлация, високи цени, огромни дългове, с левче по-скъпа бензин и нафта, стотици проценти за газ.

Очаквам по-висока избирателна активност, но това, което виждам, ще трябва да много мъдрост от политиците. Пети път се събираме. При тази ужасна война в Украйна, при това преразпределяне на света, на цялата верига от доставки, трябва да стоим в демократичния избор”, обясни Борисов.

Винаги съм демонстрирал компромиси. Колко голям компромис ще направя, зависи от резултатите”, обясни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    Айги ди
    Хитрецо. 12 години твоята пасмина разгради държавата, гласува закони, по които нито един престъпник не може да получи наказание, ограби народа и европейските средства само за твоите копои, корумпира съд, прокуратура и всичко, на което се крепи една държава, и имаш наглостта да ни се предлагаш преправен на вълк в овча кожа
  • 6
    5
    Русенец
    Твойта майка крадлива Тикво, за 12 години ни направи най-бедните в Европа!!! И още има тъпаци да ти вярват и да гласуват да теб…
  • 4
    4
    Мунчо
    Тиквомире, голям компромис е, че още не си при бай Ставри.
  • 5
    3
    Монев
    Главният отново описа зловещата картина, в която се намира държавата ни.За две години живота на българите стана много труден,даже непоносим според него.Отново тежка охрана,камерите на специалните телевизии преследват бившият,въобще картина позната до болка от българите, които като гледат виждат и като слушат чуват.Предполагам какво мислят по-вече от 80% моите сънародници,дано днес със своите гласове,да допренесат това да стане реалност!
  • 16
    2
    Мнение
    Цялата държава и всички в нея чакат и са заложници последните 3 години на личния ти компромис, да пуснеш кокала на властта.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари