Бойко Борисов: Няма да има ротация, ако Денков и Габриел не се разберат

0
По темата със земеделските протести Борисов заяви, че ситуацията е достигнала цугцванг
По темата със земеделските протести Борисов заяви, че ситуацията е достигнала цугцванг Снимка: БТА

По темата със земеделските протести Борисов заяви, че ситуацията е достигнала цугцванг

Ако Денков и Габриел не се разберат, няма да има ротация.

Това заяви лидерът на ПГ на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов в кулоарите на парламента относно преговорите за кабинета след ротацията, предаде "Фокус".

Той обясни, че в момента Денков и Габриел обсъждат структурата и състава на правителството след 6 март.

Лидерът на ГЕРБ отговори и на президента Радев, който определи преди дни министрите в редовния кабинет като пешки: "Човек обикновено разсъждава така, както мисли. Ако за някой служебните министри са пешки, то такива бяха. За нас са най-малкото дами, офицери, а някои са кончета, които подскачат наляво-надясно".

Борисов коментира и казуса с бежанците, които вчера пристигнаха в страната: "Преди три години такава информация не можеше да има, ще си платим тези три години целият народ".

По темата със земеделските протести той каза, че ситуацията е достигнала цугцванг (бел .от ред. - ситуация, в която нито една страна няма правилен ход).

Относно случая с Нотариуса той коментира, че утре ще започне дейността на комисията. Борисов смята, че система, която може да заплашва магистрати трябва да се разнищи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Драганова
    Дами, офицери, коне...Тоя пак не си не пил хапчетата явно! Или твърде му порасна самочувсвтието, след като от мафиот и топ престъпник невнятните български избиратели го направиха отново водещ политик на България, редом с другата мутра- Пеевски. Всъщност каква дама ли е Габриел? По-скоро анти- дама гротеска отвскяъде, каквито бяха всички подлоги на Борисов и ГЕРБ през годините досега- вземете палячото и посмешище Плевнелиев, вземете Сталинка Георгиева, вземете Мария Габриел, ами още по-назад да се връщаме ли- свинята Искра Фидосова, змията Деса Атанасова (дуловския урунгел), траверса Цецка Цачева и т. н. всички трябваше да са по затворите и България щеше да дръпне напред!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари