Бойко Борисов: Най-трудно се свалят умна жена, стар тапет, Христо Иванов и Корнелия Нинова

10
Лидерът на ГЕРБ коментира политическата ситуация в страната
Лидерът на ГЕРБ коментира политическата ситуация в страната

Бойко Борисов е на посещение в Кирково.

Лидерът на ГЕРБ коментира политическата ситуация в страната и арести по време на изборната кампания: "Тея ходят в Брюксел да говорят за корупция, за реформа в съдебна система, тея точно... Тея хора като ги гледате, не ви ли е мъчно, бе, Рашков ли си, къв си там...? Не ви ли е мъчно, бе... с три байпаса да ги държите по арестите, докато лъжете с машините в София. Директно се пренасяме към 44-ото - по същия начин партията на Рашков и сега припозната от Кирил Петков, защото от няколко дни реториката му е същата. Арести, арести, докато те крадат. И ще докажем, че са крали в петък вечер. И то са крали с милиони".

"Най-трудно се свалят умна жена, стар тапет, Христо Иванов и Корнелия Нинова", заяви той по повод създаването на временната комисия за съдебна реформа, чиито председател е лидерът на "Демократична България".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Мунчо
    Специално за умната жена съм съгласен. Тиквомир може само да я сънува гола.
  • 15
    4
    И все пак ...
    Не може да му се оспори на бате Бойко, че умее да говори с езика на народа. Има и политика, има и хумор у него. Тезата му, обаче - ние колко бяхме читави, а тези сега колко са лоши, показана и в настоящото интервю, е някак банална и лишена от съдържание.
  • 22
    3
    Така е в България...
    Крадецът вика дръжте крадеца. Бах ти нахалството.
  • 18
    2
    Хаха
    Нема ли да се пенционираш най-накрая и да отидеш у вилата у барцелона или държиш да завлечеш и крими партийката със себе си на дъното?
  • 26
    1
    Ха-ха-хах!
    То и с теб бая зор видяхме! Коджа главанак-тулуп излезе!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари