Бойко Борисов: На хората ще им се пътува след карантината

0
Дай Боже пътят да е готов. Обещал съм на софиянци
Дай Боже пътят да е готов. Обещал съм на софиянци

Премиерът Бойко Борисов и началникът на СДВР Георги Хаджиев инспектира строителството на "Южната дъга" в столицата. Хаджиев се придвижваше с мотор.

"Всичко бях виждал, но генерал на мотор не съм виждал", коментира Борисов по време на живо включване в социалната мрежа.

"Към днешна дата в бедна България има три автомобила Бугати, Бентлита - 241, Феврарита - 123, Майбах - 54, Макларън - 22, Ламборджини - 87, Мазерати - 311, Ролс Ройс - 84, Хамър - 280, Ягуар - близо 4000, Порше - близо 5000. По този показател сигурно сме първи в Европа. Като казах в някой бизнес да запазят работниците и за намалят колите, с кое съм ги обидил?", възмути се премиерът.

"Работиме, осъществяваме контрол, всичко е окей, абсолютно всичко е осигурено – лични предпазни средства, топла храна се сервира, уведомяват се гражданите да спазват противоепидемичните мерки, засега е спокойна обстановката“, увери шефът на СДВР.

"Използваме времето, за да отремонтираме останалите мостове от магистралите", коментира той по време на инспекцията на строителните дейности по АM "Тракия".

Той отбелязва, че строителството е от секторите, които продължават да работят в този момент на извънредни мерки.

"Дай Боже след карантината пътят да е готов, защото много хора ще пътуват. Обещал съм на софиянци", подчерта министър-председателят, докато оглеждаше строителството на участък от "Южната дъга".

Бойко Борисов изтъкна, че противоепидемичните мерки се спазват. От думите му стана ясно още, че работниците са от различни региони и също хранят семейства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари