Бойко Борисов моли президента да не избира хора от ГЕРБ за служебен премиер

0
Няма да позволя по никакъв начин Росен Желязков да е служебен премиер
Няма да позволя по никакъв начин Росен Желязков да е служебен премиер Снимка: БНТ

Няма да позволя по никакъв начин Росен Желязков да е служебен премиер

"Единственото, което държа и няма да го позволя по никакъв начин е да е Росен Желязков. А истински се надявам президентът да не посочи и Димитър Главчев, защото те биха били свързани по някакъв начин с ГЕРБ", това заяви в кулоарите на Народното събрание лидерът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов.

"Аз имам един говорител и това е Христо Иванов. Аз съм подкрепил всичко, което той е искал и той ми е благодарил.

"Няма да е красиво и затова го моля да не го прави, ако е възможно".

"Защото, когато ГЕРБ управлява лидерски, управлява с цялата си мощ в името и за благото на хората".

Според Борисов президентът е предпочел именно ИТН за третия мандат, защото "всички останали предварително са казали, че няма. Но все към някой трябва да изпълни процедурата". Борисов отказа да дава съвети по отношение на провеждането на изборите.

"Защото провеждането на изборите изисква една техническа готовност, за която аз нямам никаква информация - машини, флашки, разнасяне нагоре надолу. Един сложен процес. Така, че тези, които взимат заплата за тази работа, те трябва да си дадат своите доклади и да запознаят хората, които ще се занимават с изборите да вземат най-правилното решение".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    до 1:
    daskal-е, твоите ПеПерасти освен, че ви се изсраха на бюлетините, с които ги избрахте, направо ви се изпразниха върху муцуните, в стил Bukake!
  • 5
    1
    daskal
    Моля не избирайте човек от ГЕРБ, "защото, когато ГЕРБ управлява лидерски, управлява с цялата си мощ в името и за благото на хората"! Какъв гьонсуратлък! Затънали сме в лай.а до шия, водим всички негативни класации, а той пее дитирамби за партията си. Благодарение на простотията НИ е направо исторически. Достоен наследник на Тодор Живков!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари