Бойко Борисов: Евроатлантическите партньори одобряват това правителство

0
Всеки ден сме заедно с Кирил Петков, каза лидерът на ГЕРБ
Всеки ден сме заедно с Кирил Петков, каза лидерът на ГЕРБ Снимка: БТА / архив

Всеки ден сме заедно с Кирил Петков, каза лидерът на ГЕРБ

Трябва да имаме план какво да се случва, ние нямаме план, имаме програма, която следваме и около която всеки търси успех, за да каже, че е успял. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Благоевград, предаде БГНЕС.

И Кирил Петков е в Благоевград. Ние сме всеки ден заедно, това не е като преди една година. Би трябвало да сме заедно по силата на сглобката, а ние в Благоевград говорим за противоборството между нас, а утре в парламента се пазим от вот на недоверие, това е сложна конфигурация, добави Борисов. Сложно е ако е вярно, това, което четох, Асен Василев, където казва за бюджета, че трябва да се взема нов дълг. Само за милиарди се говори, посочи Борисов. Преди ковид винаги сме били на излишък, бяхме в тройката на държавите с най-нисък външен дълг. В последните години държавата се вкара в дългова спирала и то много преди това правителство, но не се говори с имена на министри, на премиери. Нинова е забравила, че след мене е била вицепремиер на България и е могла да оправи много от грешките, подчерта Борисов. Добре, аз съм виновен, но за кое, след мен е имало 3-4-5 премиери, финансови министри, може да се види фискалният резерв, да се види как е нараснал дългът, да се кажат имената, отбеляза Борисов.

Това харчене вече три години без да се вижда къде, аз съм за консервативна политика, подчерта още Борисов.

Нищо по-добро от тази политика не можем да измислим. А и нашият знак е граждани за европейско развитие, евроатлантическите партньори одобряват такова правителство и ние, и колегите трябва да го пазим, защото е добро за страната. Три години всички научиха и използваха думата хаос, и сега народът просто трябва да сравни тези 3 г. и това, което сме правили, което си избере, добави още Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Fruti
    Виновен си за това,че за тридесет години мутроуправление,след вас и трева не никне !!!!
  • 10
    2
    младен иванов
    Така е , Борисов.Те ви назначиха,за да им играете по свирката, и те ви одобриха.А сте се отплеснали от евроатлантизма , а сте политически отстреляни.Явно яко са ви хванали за гърлото с компромати.
  • 9
    1
    Балканеца
    С други думи, одобрено от господарите. Бахти посмешищата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари