Бойко Борисов: Един път казват „Бойко, помогни ни“, после пък съм виновен за всичко

0
Аз не мога да си изкривя душата и да кажа нещо лошо за Христо Иванов, Атанас Атанасов, Кирил Петков и Асен Василев
Аз не мога да си изкривя душата и да кажа нещо лошо за Христо Иванов, Атанас Атанасов, Кирил Петков и Асен Василев

Аз не мога да си изкривя душата и да кажа нещо лошо за Христо Иванов, Атанас Атанасов, Кирил Петков и Асен Василев

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира в кулоарите на парламента очертаващата се все по-безизходна ситуация за съставяне на кабинет и разбирателство в сглобката. По-рано днес стана ясно, че ПП-ДБ ще върнат на президента Румен Радев празна папка за втория мандат, тъй като по думите им няма подкрепа за правителство. Според Атанас Атанасов дори отговорността, че сега държавата се хвърля в нови избори, лежи изцяло върху ГЕРБ.

Борисов отговори лаконично: "Висша форма на демокрация е след изборите хората да определят кой и как трябва да управлява. Затова е хубаво да мислим, когато има избори, а не след това. Аз не мога да си изкривя душата и да кажа нещо лошо за Христо Иванов, Атанас Атанасов, Кирил Петков, Асен Василев, с които 9 месеца сме защитавали едни и същи каузи, едни и същи министри, политики и всички сме казвали, че сме свършили добри неща, били сме с едни идеи", заяви Борисов.

"Нашата теза винаги е била една и съща. Петък, събота и неделя можеше да се разберем и да имаме правителство, като в понеделник да го гласуваме. Аз проявих разбиране, че без Асен Василев не може да съществува правителство, сиреч ПП-ДБ няма как да се откажат от него. Първи компромис. Втори компромис - енергетиката. Трети компромис - отбраната. Зачеркнах собственоръчно тези имена. Четвърти компромис - електронното управление. И те продължиха до последно да настояват за Вътрешното министерство, знаейки че аз излизайки от тези преговори с отстъпено Вътрешно министерство, енергетика, отбраната и е-управлението, съсипвам ГЕРБ, говорите ми, че съм клекнал, че съм се навел. Не е така! Не е вярно това! Един път казват "Бойко, помогни ни", после казват, че съм виновен за всичко", посочи Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Моя милост
    Не парламент а детска градина
  • 13
    2
    хм
    12 години да търпиш: 1. Да те крадат,; 2.Да те унижават "Вие сте прости, и аз съм прост" 3. Да слугуваш на Русия зад гърба на народа си чрез "Турски поток"; 4. Да слугуваш на ДПС, тайно разчитайки да те подкрепят сега на изборите, за да крадеш пак от народа си!!! 5. Да унижиш като пратиш на преговори жените вместо ти открито да застанеш с партията си, а не тайно да обсъждаш с Пеевски как да излъжеш народа си! 6. Да крадеш от асфалта по магистралите,та хората да се убиват.
  • 12
    1
    Да
    Тулуп, цялата държава държиш заложник от 10 години, че и повече.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари