Бойко Борисов: Абсурдно е да се говори за импийчмънт на държавния глава!

0
Не съм отправял оферта към президента да е част от „сглобката“, заяви лидерът на ГЕРБ
Не съм отправял оферта към президента да е част от „сглобката“, заяви лидерът на ГЕРБ Видео: NOVA

Не съм отправял оферта към президента да е част от „сглобката“, заяви лидерът на ГЕРБ

"Не съм отправял оферта към президента да е част от „сглобката“. Това коментира пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка с думите вчера на вицепрезидента Илияна Йотова, според която Румен Радев е получил оферта да бъде част от „сглобката“. "За мен лично, по-интересно е, тъй като аз не съм отправял такава оферта, да попитате лидерите от другите партии от „сглобката“ кой е отправял такова предложение", поясни той, предаде БТА.

Много интересно как са правени служебните правителства, кой се е срещал, кой е договарял хората, това са огромни назначения, продължи Борисов.

Според него е абсурдно да се говори за импийчмънт на държавния глава, който е пряко избран от народа. И обратното – този човек, който има цялото доверие на обществото за обединител да говори като партиен лидер и да не харесва до този момент нищо, което се случва в България, освен служебните правителства. Ние пък не харесвахме служебните правителства, отбеляза Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    3
    Абсурдно е
    да се говори за импийчмънт на доказани национални предатели като Радев, Борисов и останалите нагли русоиди, затова и ще има показни разстрели като на "Нотариуса"!
  • -1
    2
    Карат се
    като разпределят кеша, но в сублимни моменти, когато е застрашена властта им, се защитават руските подлоги Радев, Борисов и останалата русоидна сган в България.
  • 0
    1
    Мунчо
    "Според него е абсурдно да се говори за импийчмънт на държавния глава, който е пряко избран от народа.". Тиквомире, вземи я прочети най-после тази Конституция бе, чукундур.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари